Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Andijvie zaden
-32%

Artisjok Groen

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 23
Latijnse naam Cynara cardunculus

Artisjok Groen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Artisjok Groen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Artisjok Groen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Artisjok Groen voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Meerjarige plant met groene bloemen, die nog voordat ze uitkomen worden geoogst als groente. Een ware delicatesse ! Indien niet tijdig geoogst, dan is de bloem ook fraai. Zaaien onder glas op zaaibedje of bij voorkeur direct in potten om de penwortel zo weinig mogelijk te beschadigen. De meest gestekelde planten verwijderen en alleen de mooiste en sterkste planten opkweken. Heeft een stevige bemesting nodig. Is niet geheel winterhard, dus in de winters met bijv. stro afdekken.
Toon alle Andijvie zaden
Specificaties
sku SL0585
Levertijd 1D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Februari Maart Mei April
Produkt Moestuin zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand februari   maart   april   mei  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 23
Latijnse naam Cynara cardunculus