Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aardbeien zaden

Aardbei (bos) Baron Solemacher

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 540
Latijnse naam Fragaria vesca Ruegen

Aardbei (bos) Baron Solemacher is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbei (bos) Baron Solemacher kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbei (bos) Baron Solemacher kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbei (bos) Baron Solemacher voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De vruchten (schijnvruchten) verspreiden een zoetige geur. Ze zijn goed eetbaar, maar flink kleiner dan die van de cultuuraardbei. De kleine vruchten hebben een frisse smaak die ze geschikt maakt voor vruchtensalades en -dranken, siroop en jam. Dun zaaien onder glas in zaaibakje, afdekken met een heel dun laagje grond. Kieming duurt wel redelijk lang. Na opkomst verspenen. Geschikt voor potten, randbeplanting en rotstuinen.
Toon alle Aardbeien zaden
Specificaties
sku SL0575
Levertijd 1D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin zaden
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 540
Latijnse naam Fragaria vesca Ruegen