Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aardbeien zaden

Ananaskers SunFruit

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Physalis edulis
Een oranjegele bes, lekker fris zoet/zuur van smaak en vol vitamine C. Als de lampion grauw van kleur wordt vindt u binnen in de geeloranje bes. Geeft al heel vroeg vruchten en daardoor, zelfs in de slechtste zomer, toch veel smakelijke bessen per plant. Laat de vruchten indien rijp op de grond vallen. De lampion beschermt de vrucht enige tijd. Voorzaaien onder glas en na opkomst verspenen, afharden en uitplanten, bij voorkeur op een wat beschutte, warme plek.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Ananaskers SunFruit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ananaskers SunFruit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ananaskers SunFruit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ananaskers SunFruit voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aardbeien zaden
Specificaties
sku SL0580
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 400
Latijnse naam Physalis edulis