Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aardbeien zaden
-24%

Aardbei grootvruchtig Grandian F1

Nu met 24% korting

€4,99 €3,79

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 22
Latijnse naam Fragaria x Ananassa
Tuinderskwaliteit. Hoge opbrengst van heerlijk grote, zoete aardbeien. Geeft bij tijdige zaai al in het eerste jaar vruchten. Is een echte doordrager, dus elk jaar opnieuw vruchten. Voorzaaien op warmte onder glas. Dun uitzaaien en het zaad afdekken met een dun laagje grond. Na opkomst verspenen in potten. De planten afharden en uitplanten op de aangegeven afstanden. Breng rond de planten stro aan om vruchtrot tegen te gaan. Kan ook op flinke potten worden geteeld.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aardbei grootvruchtig Grandian F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aardbei grootvruchtig Grandian F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aardbei grootvruchtig Grandian F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aardbei grootvruchtig Grandian F1 voor slechts € 3,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aardbeien zaden
Specificaties
sku SL0571
Levertijd 1D
Planttype Groente
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April Mei Juni
Kleur Rood  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Aantal per verpakking 22
Latijnse naam Fragaria x Ananassa