Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Strooikokers

Strooikoker Tuinkers zaden gewone - Maxi Pack Sluis Garden

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Strooikoker Tuinkers zaden gewone - Maxi Pack Sluis Garden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Strooikoker Tuinkers zaden gewone - Maxi Pack Sluis Garden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Strooikoker Tuinkers zaden gewone - Maxi Pack Sluis Garden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Strooikoker Tuinkers zaden gewone - Maxi Pack Sluis Garden voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tuinkers is niet alleen lekker, maar ook gezond. Het is rijk aan voedingsvezels en vitamine K, C en A. Kiemgroenten zijn heerlijk voor op de boterham, in salades en smoothies.
 
Tuinkers kan het gehele jaar binnenshuis worden gezaaid en in de maanden april t/m oktober buiten in de vollegrond. Tuinkers kiemt snel en zeer gemakkelijk en kan al na tien dagen geoogst worden. Zaaien binnenshuis op potgrond of watten, in de vollegrond op regels (10 cm afstand tussen de regels is voldoende). Zaai regelmatig kleine hoeveelheden, zodat er voortdurend geoogst kan worden. Als de plantjes ca. 6 cm groot zijn, het blad afsnijden. Te gebruiken voor salades, garnering is heerlijk op bijv. een sneetje brood met kaas.
 
Deze container bevat c.a. 250g gram zaden en is daarom handig voor gebruik op scholen. Doe op school bijvoorbeeld de kiemkrachttest. Zaai 100 zaden uit en bereken het percentage van de ontkiemde zaden. 
 
Inhoud: 250 gram
Toon alle Strooikokers
Specificaties
sku SL7300
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Geschenken (Ook)-Voor in huis
Planttype Kruiden
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable