Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Greengifts

Zonnebloem Greengift

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthus annuus

Zonnebloem Greengift is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnebloem Greengift kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnebloem Greengift kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnebloem Greengift voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Greengift Zonnebloem. Dit doosje bevat een potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaad. Leuk om een ieder een gepast cadeau te kunnen geven.

Let op: Dit product betreft 1 doosje!

Afmeting doosje: 7 x 5,5 x 5,5 cm.
Ook beschikbaar in showdoos met inhoud 40 stuks.
Toon alle Greengifts
Specificaties
sku 1STK-SL7002
Levertijd 1D
Planttype Bloemzaden
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt zaden Geschenken Bijen-Vlinders  
Kleur Geel  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Helianthus annuus