Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Complete kweekset
Uitverkocht

Grow Bag Mexicaanse Muntthee

€7,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Tagetes lucida
Uitverkocht
Mexicaanse muntthee heeft een heilzame werking op de maag.
Knip de bovenkant van de zak openen en haal het zaadzakje en de plantaarde eruit. Vul de Grow Bag met de aarde en houd ongeveer 2 eetlepels achter. Open het zaadzakje en strooi 8-10 zaden gelijkmatig over het oppervlak; dek deze vervolgens af met de overgebleven aarde. Zachtjes aandrukken en vochtig maken met water. De overgebleven zaden kunt u bewaren voor de volgende keer. Zet de Grow Bag op een zonnige plaats, bij voorkeur de vensterbank. Houdt de aarde vochtig. Zodra de planten 3-4 cm groot zijn, 2-3 planten in de zak laten staan en de overige verplanten in bijvoorbeeld een bloempot. Hoe zet je muntthee: Doe 1 theelepel van de muntbladeren in 1/4 liter kokend water. Na tien minuten via en zeefje overgieten in een theepot.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Grow Bag Mexicaanse Muntthee is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Grow Bag Mexicaanse Muntthee kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Grow Bag Mexicaanse Muntthee kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Grow Bag Mexicaanse Muntthee voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Complete kweekset
Specificaties
sku XX-085142
Levertijd 1D
Planttype Kruiden
Produkt Huis-Tuin-Keuken zaden   Geschenken (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand januari   februari   maart   april   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Tagetes lucida