Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Complete kweekset

Groeipapier Vlinderbloemen Mix

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Groeipapier Vlinderbloemen Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Groeipapier Vlinderbloemen Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Groeipapier Vlinderbloemen Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Groeipapier Vlinderbloemen Mix voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Groeipapier of zaadmat vlinderbloemen mix is een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Van een romantische bruiloft tot het afscheid van die gewaardeerde collega. Maar ook als relatiegeschenk of promotiematerieel is groeipapier een onderscheidend aandenken, waarmee je je bedrijf kleurrijk op de kaart zet. Wist je dat een geschenk van groeipapier ook een duurzaam geschenk is?
  • 1 stuk
  • 200 x 12 cm
Toon alle Complete kweekset
Specificaties
sku C-5033
Levertijd 4D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype mix Andere
Produkt zaden Geschenken Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable