Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Complete kweekset
Uitverkocht

Bio Knip & Eet Kweekschaal

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Eruca sativa
Uitverkocht
Bij rucola kunnen de blaadjes en stengeltjes rauw gegeten worden. Zaaien kan het gehele jaar binnenshuis op water. Zaai regelmatig kleine hoeveelheden, dan kan er telkens weer opnieuw vers worden gesneden. Als de plantjes ca. 6 cm hoog zijn het blad wegknippen en gebruiken voor salades, garnering, sauzen en op de boterham. Leuk soort om kinderen een snel en eetbaar resultaat te laten zien.

Gratis proefzakje Rucola zaden!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bio Knip & Eet Kweekschaal is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bio Knip & Eet Kweekschaal kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bio Knip & Eet Kweekschaal kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bio Knip & Eet Kweekschaal voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Complete kweekset
Specificaties
sku XX-085387
Levertijd 1D
Produkt Biologische-Ecologische zaden Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Eruca sativa