Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Freesia bollen

Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis

€5,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Convallaria Majalis

Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 6740-J-121950
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Convallaria Majalis