Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zinnia zaden

Zinnia Zahara Fire double

€4,49 (Incl BTW €0,37)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Zinnia marylandica

Zinnia Zahara Fire double is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zinnia Zahara Fire double kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zinnia Zahara Fire double kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zinnia Zahara Fire double voor slechts € 4,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zinnia 'Zahara Fire double' heeft al 2 belangrijke prijzen gewonnen: de Fleuroselect Gold medal en de All-American Selection (AAS). Zinnia 'Zahara Fire double' is een 1-jarig gewas en is echt volledig dubbelbloemig. Bovendien zeer goed ziekte-resistent en ook goed bestand tegen droogte. De grote vuurrode rode bloemen doen het fantastisch in uw tuin, maar vanwege de 50 cm hoogte ook zeker in een pot. Op warmte uitzaaien en later uitplanten in de tuin voor een perfect resultaat. Zahara Fire is een echte winnaar!
Toon alle Zinnia zaden
Specificaties
sku SL6387
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Zinnia marylandica