Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden

Vlambloem Summer Showers Mix (Phlox)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Phlox drummondii
Zomerse kleuren in allerlei variaties. De bijzondere bloemen hebben grote witte sterren in 't midden. Summer Showers is bovendien een heerlijk geurende vlinderplant. Geschikt voor perken, randen en bloembakken. Voorzaaien onder glas en later uitplanten kan, maar op zich is direct zaaien in de volle grond het beste. Niet te dun zaaien, want ze mogen elkaar best wat verdringen & &.. des te meer kleur!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vlambloem Summer Showers Mix (Phlox) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vlambloem Summer Showers Mix (Phlox) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vlambloem Summer Showers Mix (Phlox) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vlambloem Summer Showers Mix (Phlox) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku SL6015
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Gemengd  
Produkt zaden   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand mei   juni  
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Phlox drummondii