Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Violier zaden

Zomerviolier Dwarf Ten Weeks Mix (Matthiola)

€1,99 (Incl BTW €0,16)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Matthiola incana

Zomerviolier Dwarf Ten Weeks Mix (Matthiola) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zomerviolier Dwarf Ten Weeks Mix (Matthiola) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zomerviolier Dwarf Ten Weeks Mix (Matthiola) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zomerviolier Dwarf Ten Weeks Mix (Matthiola) voor slechts € 1,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtig mengsel van dubbelbloemige zomerviolieren in heldere kleuren. Mooie compacte, gemakkelijk op te kweken planten. De grote, kruidig geurende bloemtrossen verschijnen in roze, rode, purper, crème en gele tinten. Typisch een Cottage Garden" bloemsoort, mooi in de tuin, heerlijk als snijbloem in huis. Zaaien onder glas, verspenen en uitplanten. Geschikt voor borders, perken en bloembakken."
Toon alle Violier zaden
Specificaties
sku SL5810
Levertijd 1D
Produkt zaden Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Kleur Gemengd  
Plantmaand mei  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Matthiola incana