Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Violier zaden

Avondviolier Scentsation Mix (Matthiola)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 360
Latijnse naam Matthiola longipetala bicornis

Avondviolier Scentsation Mix (Matthiola) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Avondviolier Scentsation Mix (Matthiola) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Avondviolier Scentsation Mix (Matthiola) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Avondviolier Scentsation Mix (Matthiola) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Het plantje is wat onooglijk, maar de geur is ..... onweerstaanbaar!! Zaai bij deuren, langs paden en in de buurt van het terras. Geen enkele tuin is compleet zonder dit geurwonder en geen enkele andere plant die eraan kan tippen, in warme, zwoele zomernachten. Ook nog eens zeer eenvoudig op te kweken. Zaai direkt in de volle grond of in potten.
Toon alle Violier zaden
Specificaties
sku SL5815
Levertijd 1D
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juni   augustus  
Planttype Bloemen
Kleur Roze  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 360
Latijnse naam Matthiola longipetala bicornis