Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokroos zaden

Stokroos double Chater's Strain Mix

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 65
Latijnse naam Alcea rosea

Stokroos double Chater's Strain Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos double Chater's Strain Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos double Chater's Strain Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos double Chater's Strain Mix voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Eén van onze oudste cultuurgewassen. Geliefd vanwege de lange aren (stokken) met de gevulde, bijna ronde bollen, vol gefranjerde kroonbladeren. Een tweejarig gewas, waarvan de bloemen in de zomer, volgend op het zaai-jaar, verschijnen. Heeft prachtige kleuren waaronder abrikooskleurige, kastanjebruine, zachtgele en roomwitte variaties. Zaaien op een zaaibed, uitdunnen en later uitplanten.
Toon alle Stokroos zaden
Specificaties
sku SL5030
Levertijd 1D
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte 60 cm en groter  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Kleur Gemengd  
Standplaats volle zon  
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 65
Latijnse naam Alcea rosea