Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Spaanse margriet
-34%

Margriet Rainbow Mixed (Bonte Ganzebloem)

€0,99

Normale prijs: €1,49

Je bespaart 34%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Chrysanthemum carinatum

Margriet Rainbow Mixed (Bonte Ganzebloem) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Margriet Rainbow Mixed (Bonte Ganzebloem) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Margriet Rainbow Mixed (Bonte Ganzebloem) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Margriet Rainbow Mixed (Bonte Ganzebloem) voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een in het oog springende eenjarige soort met diep ingesneden, vrij vlezig blad en de gehele zomer een overweldigende hoeveelheid meerkleurige bloemen. Liefst zaaien direct ter plaatse en na opkomst en eerste groei de plantjes aftoppen, zodat er een beter vertakkend plantmodel ontstaat. Prachtige perk- en snijbloem en zeer aantrekkelijk voor bijen en hommels.
Toon alle Spaanse margriet
Specificaties
sku SL5295
Levertijd 1D
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April
Standplaats volle zon  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 250
Latijnse naam Chrysanthemum carinatum