Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden
Uitverkocht

Reukerwt Cupid Rose

€2,49
Aantal per verpakking 30

Reukerwt Cupid Rose is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Reukerwt Cupid Rose kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Reukerwt Cupid Rose kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Reukerwt Cupid Rose voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lage zoete erwt die uitstekend geschikt is voor potten, bakken of manden. Mooie felle roze kleuren en een heerlijke geur. Vereist goed bewerkte en bemeste grond.
Zaden 6 uur laten weken voordat u gaat zaaien!
Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku SL5650
Aantal per verpakking 30