Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Petunia zaden

Petunia F1 Wave, Blauw

€5,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Petunia x hybrida hedgiflora
Een échte hangpetunia, met stelen van meer dan 60 cm lang. Geweldige mooie donkerblauwe bloemen, blijft ook mooi bij slecht weer en blijft maar bloeien tot begin nachtvorst. Zaaien onder glas bij kamertemperatuur. Na opkomst verspenen in potten, afharden en als de plantjes voldoende groot zijn op plaats van bestemming uitpoten. Pas op voor nachtvorst. Geschikt voor perken, potten en hanging baskets.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Petunia F1 Wave, Blauw is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Petunia F1 Wave, Blauw kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Petunia F1 Wave, Blauw kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Petunia F1 Wave, Blauw voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Petunia zaden
Specificaties
sku SL5995
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand februari   maart   april  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Petunia x hybrida hedgiflora