Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Petunia zaden
Uitverkocht

Petunia F1 Purple Pirouette, dubbelbloemig

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Petunia x multiflora

Petunia F1 Purple Pirouette, dubbelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Petunia F1 Purple Pirouette, dubbelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Petunia F1 Purple Pirouette, dubbelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Petunia F1 Purple Pirouette, dubbelbloemig voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze betrouwbare en veelzijdige publiekslieveling produceert jaarlijks een overvloed aan prachtige en kleurrijke dubbele bloemen. Een betoverende tweekleurige combinatie van purple en wit. Bloeit volop vanaf de vroege zomer tot vorst. Zaaien onder glas in zaaibakje bij kamertemperatuur. Na opkomst verspenen. In potten afharden en als de plantjes voldoende groot zijn op plaats van bestemming uitpoten. Geschikt voor borders, perken, potten en bloembakken.
Toon alle Petunia zaden
Specificaties
sku SL5975
Levertijd 1D
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand februari   maart   april  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Paars   Wit  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Petunia x multiflora