Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Petunia zaden
Uitverkocht

Petunia Californian Giants gemengd

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam Petunia grandiflora superbissima

Petunia Californian Giants gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Petunia Californian Giants gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Petunia Californian Giants gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Petunia Californian Giants gemengd voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De allergrootste Petunia ooit: robuuste planten met supergrote, exotische, gegolfde bloemen. Het mengsel bevat mooie kleuren (o.a. roze, rood en purpers) en de bloemen zijn rijkelijk geaderd. Een oogstrelende en opvallende verschijning in de tuin. Zaaien onder glas in zaaibakje bij kamertemperatuur. Na opkomst verspenen en op plaats van bestemming uitpoten. Pas op voor nachtvorst. Geschikt voor borders, perken, grote potten en bloembakken.
Toon alle Petunia zaden
Specificaties
sku SL5980
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Paars   Rood   Roze  
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand februari   maart   april  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam Petunia grandiflora superbissima