Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden
Uitverkocht

Scheefbloem groenblijvende Wit (Iberis)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Iberis sempervirens

Scheefbloem groenblijvende Wit (Iberis) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Scheefbloem groenblijvende Wit (Iberis) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Scheefbloem groenblijvende Wit (Iberis) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Scheefbloem groenblijvende Wit (Iberis) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Uitstoelend, groenblijvend halfstruikje uit Zuid-Europa en is geknipt voor de rotstuin. Heeft smal, donkergroen blad en in het voorjaar en begin zomer dichte tuilen met witte bloemen. Is winterhard. Zaaien in vollegrond of op zaaibed. Verspenen en vervolgens zo snel mogelijk op plaats van bestemming uitplanten. Ze gaan dan redelijk groot de winter in. Bloeit in het 2e jaar.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5585
Levertijd 1D
Produkt zaden Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Kleur Wit  
Bloeimaand april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand mei   juni   juli  
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Iberis sempervirens