Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Duifkruid Perfection Blue (ScaBiologische zadensa)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Scabiosa caucasica

Duifkruid Perfection Blue (ScaBiologische zadensa) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Duifkruid Perfection Blue (ScaBiologische zadensa) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Duifkruid Perfection Blue (ScaBiologische zadensa) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Duifkruid Perfection Blue (ScaBiologische zadensa) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtige, betrouwbare planten met hoofdjes als speldenkussens. Perfection Blue is bijzonder geschikt als snijbloem. De bloemen zitten aan lange, rechtopstaande, draadachtige stelen. Ze bloeien lang met hun lavendelblauwe kleur, maar zijn in juli toch op hun mooist. Ze houden van een zonnige plek. Ook de vlinders vinden hun weg naar deze fraaie plant. Geschikt voor borders, achtergrond en als snijbloem.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL6080
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Kleur Blauw   Paars  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Scabiosa caucasica