Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden
Uitverkocht

Oost-Indische Kers

€2,79
Aantal per verpakking 32
Uitverkocht
Oost-Indische Kers Peach Melba - Tropaeolum majus. Een wel zeer bijzondere O.I.-Kers met enkele en half gevulde bloemen in vanille-creme geel met perzik-oranjerode vlekken. Doet het uitstekend als hangplant in wat grotere containers of uiteraard als bodembedekker. Niet of zeer weinig bemesten.

De pittige peperig smakende blaadjes en vooral de bloemen worden wel door salades gemengd en de vers geoogste zaden als kappertjes gebruikt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Oost-Indische Kers is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Oost-Indische Kers kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Oost-Indische Kers kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Oost-Indische Kers voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku SL6275
Aantal per verpakking 32