Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden

Muurbloem Fair Lady mix, enkelbloemig

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 270
Latijnse naam Erysimum cheiri (Cheiranthus)
Een zeer geliefde tuinplant, rijkbloeiend in heldere kleuren die de tuin opvrolijkt in het voorjaar. Ze variëren van pastelroze, geel tot diep bruin, brons, oranje, hardgeel, donkerrood en scharlaken. De bloemen geuren heerlijk en de bloemkroon trekt veel vlinders aan. Bloeit vroeg in het tweede jaar.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Muurbloem Fair Lady mix, enkelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Muurbloem Fair Lady mix, enkelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Muurbloem Fair Lady mix, enkelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Muurbloem Fair Lady mix, enkelbloemig voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku SL5450
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 270
Latijnse naam Erysimum cheiri (Cheiranthus)