Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chrysanthemum

Margriet Snow Daisy (Chrysanthemum)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 480
Latijnse naam Chrysanthemum paludosum

Margriet Snow Daisy (Chrysanthemum) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Margriet Snow Daisy (Chrysanthemum) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Margriet Snow Daisy (Chrysanthemum) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Margriet Snow Daisy (Chrysanthemum) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een laag, kleinbloemig chrysantje, dat onvoorstelbaar rijk bloeit en geschikt is voor kleinere groepsbeplantingen, randen, potten, containers en balkonbakken. Zaaien bij voorkeur op een zaaibed of eventueel voor vervroeging onder glas, later verspenen op stuk zetten en naderhand op definitieve bestemming uitplanten.
Toon alle Chrysanthemum
Specificaties
sku SL5290
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas Maart April
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 480
Latijnse naam Chrysanthemum paludosum