Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chrysanthemum

Madeliefje Grootbloemig Mix Bellis Perennis

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Bellis perennis monstrosa

Madeliefje Grootbloemig Mix Bellis Perennis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Madeliefje Grootbloemig Mix Bellis Perennis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Madeliefje Grootbloemig Mix Bellis Perennis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Madeliefje Grootbloemig Mix Bellis Perennis voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Madeliefje Grootbloemig Mix Bellis Perennis. De madelief wordt ook wel meizoentje genoemd. Bellus of Bellis betekent in het latijn lieflijk/mooi. Zaai deze bloemen in de nazomer om planten te vormen voor vroege bloei in het voorjaar. Een uitermate geschikte plant voor potten, perken, groepen en voor in de rotstuin. Een mooie vroege voorjaarsbloeier. Sluis Garden Zaden.
Toon alle Chrysanthemum
Specificaties
sku SL8510
Levertijd 1D
Planttype Bloemen mix Andere
Kleur Gemengd  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand maart   april   mei  
Plantmaand juni   juli   augustus  
Produkt zaden Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Bellis perennis monstrosa