Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chrysanthemum

Margriet White Breeze

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Chrysanthemum leucanthemum
Margriet 'White Breeze' heeft terecht de Fleuroselect Approved Novelty award  ontvangen, vanwege de bijzondere en verbeterde eigenschappen. Margriet 'White Breeze' bloeit al in het 1e jaar van zaai en vormt zeer fraaie ca. 4 cm grote bloemen met geel hart. Deze meerjarige plant is gezond en krachtig en door de hoogte van ca. 25 cm ook prima geschikt voor de teelt in potten en bakken. Uitbundige en langdurige bloei in de volgende jaren is het mooie resultaat.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Margriet White Breeze is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Margriet White Breeze kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Margriet White Breeze kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Margriet White Breeze voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Chrysanthemum
Specificaties
sku SL5304
Levertijd 1D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Kleur Geel   Wit  
Plantmaand onder Glas Maart April
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Chrysanthemum leucanthemum