Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Schildzaad

Schildzaad Sneeuwkleed (Alyssum)

€1,99 (Incl BTW €0,16)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 625
Latijnse naam Lobularia maritimum

Schildzaad Sneeuwkleed (Alyssum) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Schildzaad Sneeuwkleed (Alyssum) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Schildzaad Sneeuwkleed (Alyssum) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Schildzaad Sneeuwkleed (Alyssum) voor slechts € 1,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Wellicht de bekendste van de eenjarige Alyssum variëteiten. Prachtige platte plakken, die rondom uitgroeien. Goed te onderhouden borderplanten met sneeuwwitte, heerlijk geurende bloemen. Een ouderwetse boerenbloem, die zeer geschikt is voor randen, perken, potten en de rotstuin. Zaaien direct in de volle grond en later verplanten of onder glas voorzaaien (max.18-20ºC).
Toon alle Schildzaad
Specificaties
sku SL5045
Levertijd 1D
Produkt zaden Geurend   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Kleur Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 625
Latijnse naam Lobularia maritimum