Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruidje roer mij niet

Kruidje-Roer-Mij-Niet (Mimosa)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Mimosa pudica

Kruidje-Roer-Mij-Niet (Mimosa) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kruidje-Roer-Mij-Niet (Mimosa) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kruidje-Roer-Mij-Niet (Mimosa) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kruidje-Roer-Mij-Niet (Mimosa) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dit groenblijvende, kruidachtige halfheestertje wordt meestal als eenjarig beschouwd. De varenachtige bladeren sluiten zich en knikken omlaag als ze worden aangeraakt en gaan na een paar minuten weer open. De plant heeft stekelige stengels en krijgt kleine donzige, bolvormige roze bloemen. Zaaien binnenshuis in pot, laten kiemen bij kamertemperatuur. Na opkomst even door laten groeien en in potten verspenen.
Toon alle Kruidje roer mij niet
Specificaties
sku SL5830
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April Juni
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Mimosa pudica