Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden
Uitverkocht

Papaver Berries & Cream

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Papaver somniferum

Papaver Berries & Cream is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Papaver Berries & Cream kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Papaver Berries & Cream kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Papaver Berries & Cream voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een volledig dubbel mengsel in de tinten rood, rose en gestreept wit. Een prachtige bloemenzee in uw tuin. Een eenjarige, maar zeer populaire en dankbare tuinplant. Zaaien direct ter plaatse, dun zaaien en niet verplanten, wel na opkomst eventueel uitdunnen. Geschikt voor perken, borders en uiteraard de wilde tuin. Mooie snij/droogbloem.
Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku SL5935
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Planttype Bloemen
Kleur Rood   Roze   Wit  
Aantal per verpakking 500
Latijnse naam Papaver somniferum