Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bladamarant

Kattenstaartamarant Red Cascade - Amaranthus

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Amaranthus caudatus

Kattenstaartamarant Red Cascade - Amaranthus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kattenstaartamarant Red Cascade - Amaranthus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kattenstaartamarant Red Cascade - Amaranthus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kattenstaartamarant Red Cascade - Amaranthus voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze kattenstaart amarant heeft donkerrode bloemen in lange, overhangende bloeiaren. Uitstekend als snijbloem te gebruiken. Vooral bij grote bloemschikkingen is een hele aparte vormgeving mogelijk. In oude tuinen werd dit soort vaak gebruikt om het midden van een rond perk wat hoogte te geven. Zaaien direct in de volle grond op zaaibed, uitdunnen en later uitplanten.
Toon alle Bladamarant
Specificaties
sku SL5065
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei  
Kleur Rood  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Amaranthus caudatus