Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia zaden

Dahlia Piccolo verbeterde Mignon mix

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dahlia variabilis

Dahlia Piccolo verbeterde Mignon mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Piccolo verbeterde Mignon mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Piccolo verbeterde Mignon mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Piccolo verbeterde Mignon mix voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Populair zijn de betrekkelijk klein van stuk blijvende Mignon-dahlia's. Zij vormen een groep, die in een kleine of middelgrote tuin heel best een plekje kan verwerven. Piccolo is een verbeterde Mignon, enkelbloemig, vroeg- en rijkbloeiend. Zaaien onder glas of later in de vollegrond op plaats van bestemming. Gevaar voor vorst dient dan ook echt voorbij te zijn.
Toon alle Dahlia zaden
Specificaties
sku SL5385
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Mei April
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Dahlia variabilis