Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden

Dahlia Pompon Mix

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Dahlia variabilis
Een overvloed aan pomponbloemen in de schitterendste kleuren, uitstekend toe te passen als achtergrondbeplanting. In een wat later stadium is het verstandig de planten te steunen met een stok. Zaaien onder glas of later in de vollegrond op plaats van bestemming. Gevaar voor vorst dient dan ook echt voorbij te zijn.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Pompon Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Pompon Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Pompon Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Pompon Mix voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku SL5380
Levertijd 1D
Bloeimaand april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Bruinrood   Geel   Oranje   Rood  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Dahlia variabilis