Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenzaden

Begonia laag gemengd

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 800
Latijnse naam Begonia semperflorens
Het fijne zaad binnenshuis voorzaaien, het zaad niet bedekken, licht aandrukken en met lauw water vochtig houden. Bij ons is deze Begonia meestal éénjarig, niet echt winterhard. Een prima kamer- of terrasplant, maar ook in de border, een beetje uit de wind en de regen, doen ze het uitstekend. De plantjes zijn wel tenger en breken snel af.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Begonia laag gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Begonia laag gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Begonia laag gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Begonia laag gemengd voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenzaden
Specificaties
sku SL5195
Levertijd 1D
Plantmaand februari   maart   april  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood   Roze   Wit  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 800
Latijnse naam Begonia semperflorens