Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster zaden

Aster Boeket (Zomeraster)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 270
Latijnse naam Callistephus chinensis

Aster Boeket (Zomeraster) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster Boeket (Zomeraster) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster Boeket (Zomeraster) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster Boeket (Zomeraster) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze selectie heeft een piramidale, goed vertakkende groeiwijze. De bloemen zijn van het type Prinses, middelgroot en goed dubbel. Een fantastische aster voor de border. Als men de planten vlak boven de grond afsnijdt, heeft men in een keer een rijk boeket. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.
Toon alle Aster zaden
Specificaties
sku SL5155
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 60 cm en groter  
Plantmaand onder Glas Mei April
Planttype Bloemen
Kleur Gemengd  
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 270
Latijnse naam Callistephus chinensis