Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Akelei zaden
-32%

Akelei McKana Giant Hybrids - Aquilegia

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Aquilegia x cultorum

Akelei McKana Giant Hybrids - Aquilegia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Akelei McKana Giant Hybrids - Aquilegia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Akelei McKana Giant Hybrids - Aquilegia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Akelei McKana Giant Hybrids - Aquilegia voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Sinds de late middeleeuwen in cultuur. Gewaarderd vanwege de mooie kleur en de sierlijke, lange sporen. In een historische tuin bij een boerderij zal de Akelei vast niet ontbreken. McKana valt op door de schitterend kleurschakeringen die deze selectie produceert. Zaaien in de vollegrond op zaaibed, uitdunnen of verspenen en uitplanten op plaats van bestemming.
Toon alle Akelei zaden
Specificaties
sku SL5110
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Kleur Geel   Oranje   Rood   Wit  
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Bloemen
Plantmaand onder Glas Maart April
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Aquilegia x cultorum