Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Akelei zaden

Akelei Granny's Bonnets mix - Aquilegia

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Aquilegia vulgaris

Akelei Granny's Bonnets mix - Aquilegia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Akelei Granny's Bonnets mix - Aquilegia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Akelei Granny's Bonnets mix - Aquilegia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Akelei Granny's Bonnets mix - Aquilegia voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Veel gezien in Engelse tuinen. Bekend en zeer geliefd. De planten staan het liefst op een zonnige plek, maar ook in de halfschaduw gedijen akeleien vaak goed. Een geweldig mooi mengsel waarin alle Nora Barlow-types zijn vertegenwoordigd. Zaaien in de vollegrond op zaaibed, uitdunnen of verspenen en uitplanten op plaats van bestemming.
Toon alle Akelei zaden
Specificaties
sku SL5120
Levertijd 1D
Kleur Blauw   Paars   Rood   Roze   Wit  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planthoogte 60 cm en groter  
Plantmaand onder Glas Maart April
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Aquilegia vulgaris