Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden
Uitverkocht

Afrikaantjes zaden Strawberry Blonde - Tagetes

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tagetes patula nana
Uitverkocht
Door langdurige veredeling is men er eindelijk in geslaagd om meerdere kleuren aan 1 plant te krijgen. Een unieke veredeling. Geen mengsel meer nodig, maar een mix aan kleuren op één plant! Mooie compacte plantopbouw, ca. 7 cm grote bloemen in een geweldige kleurenpallet. Staat prachtig op uw balkon/terras in grote potten, maar uiteraard ook in uw bloementuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Afrikaantjes zaden Strawberry Blonde - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaantjes zaden Strawberry Blonde - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaantjes zaden Strawberry Blonde - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaantjes zaden Strawberry Blonde - Tagetes voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6171
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas April Mei
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood  
Plantmaand mei   juni  
Produkt zaden   Zomerbloeiers  
Planttype Bloemzaden
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tagetes patula nana