Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden
Uitverkocht

Afrikaan Vanilla F1 - Tagetes

€4,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tagetes erecta nana

Afrikaan Vanilla F1 - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaan Vanilla F1 - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaan Vanilla F1 - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaan Vanilla F1 - Tagetes voor slechts € 4,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een lage crèmewitte hybride met grote dubbele bloemen van wel
9 cm Ø. Een uitstekende borderplant met een voor een Afrikaantje zeer bijzondere kleur. Ook op potten, in bakken en voor containers lijkt de Vanilla als gemaakt. Regelmatig verwijderen van de uitgebloeide bloemen verlengt de bloeitijd. Denk bij de jonge plantjes wel aan de slakken!
Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6165
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Kleur Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas April Mei
Plantmaand mei   juni  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tagetes erecta nana