Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Winterakoniet bollen
Uitverkocht

Winterakoniet - Eranthis Hyemalis (Grootverpakking)

Nu met 28% korting

€24,99 €17,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Eranthis Hyemalis
Uitverkocht
Eranthis Hyemalis, ook bekend als Winteraconiet, zijn geweldige en veelzijdige bloembollen. Winteraconieten bloeien met prachtige goudkleurige bloemen, tijdens de saaiste tuinperiode van het jaar. Ze zijn ook ontzettend makkelijk te kweken. U kunt ze overal planten en ze zullen u belonen met prachtig blad en mooie bloemen. Eranthis Hyemalis is dus een aanwinst in de wintertuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Winterakoniet - Eranthis Hyemalis (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Winterakoniet - Eranthis Hyemalis (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Winterakoniet - Eranthis Hyemalis (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Winterakoniet - Eranthis Hyemalis (Grootverpakking) voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Winterakoniet bollen
Specificaties
sku 672-K-1515
Levertijd 2D
Produkt Aanbiedingen bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Andere
Bloeimaand januari   februari   maart  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Eranthis Hyemalis