Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

We Love Tulips - Red Love

€14,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
We Love Tulips  Red Love is een gemengd tulpenbloembollenpakket van vier verschillende soorten rode/rozerode tulpen, waarvan sommige met witte accenten. Het pakket bevat 20 bloembollen in een prachtige cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf. Voor een lentebloei plant je de tulpenbollen in het najaar, tussen september en december (wanneer er geen vorst in de grond zit), op een zonnige plek in tuin of pot. 

20 Tulipa Bloembollen rood en wit. Bolmaat: 12/12:
  • 5x Tulipa Lily-flowered Marilyn
  • 5x Tulipa Triumph Play Girl
  • 5x Tulipa Double Early Abba
  • 5x Tulipa Triumph Leen van der Mark
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

We Love Tulips - Red Love is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. We Love Tulips - Red Love kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

We Love Tulips - Red Love kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw We Love Tulips - Red Love voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 803-J-721280
Levertijd 2D
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd   Rood   Wit  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa