Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

We Love Tulips - Purple Love

€14,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
We Love Tulips  Purple Love is een gemengd tulpenbloembollenpakket van vier verschillende soorten tulpen in diverse paarstinten en paars met crème en witte accenten. Het pakket bevat 20 bloembollen in een prachtige cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf. Voor een lentebloei plant je de tulpenbollen in het najaar, tussen september en december (wanneer er geen vorst in de grond zit), op een zonnige plek in tuin of pot.  

20 Tulipa Flower bulbs purple & white. Size 12/12:
  • 5x Tulipa Triumph Flaming Flag
  • 5x Tulipa Triumph Negrita
  • 5x Tulipa Single Late Shirley
  • 5x Tulipa Double Late Blue Diamond
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

We Love Tulips - Purple Love is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. We Love Tulips - Purple Love kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

We Love Tulips - Purple Love kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw We Love Tulips - Purple Love voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 801-J-721260
Levertijd 2D
Kleur Gemengd   Paars   Wit  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype mix Tulpen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa