Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Triumph Wit

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa

Tulp Triumph Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Triumph Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Triumph Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Triumph Wit voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een prachtige vaste plant, Tulp Triumph Wit doet haar naam eer aan met haar klassieke puur wit gekleurde komvormige bloemen. Tulp Triumph Wit is een vroegbloeiende tulp die zeer makkelijk te combineren is met verschillende planten en bloemen in de tuin. Daarbij, en dat geldt natuurlijk voor alle tulpen, zijn het prachtige bloembollen om in potten en containers op te kweken. Tip: Tulp Triumph Wit is ook een prachtige bruidsbloem!
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 346-F-97319
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Wit  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa