Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Triumph Blue-Purple

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa

Tulp Triumph Blue-Purple is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Triumph Blue-Purple kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Triumph Blue-Purple kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Triumph Blue-Purple voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Triumph Blue-Purple is een zeer mooie en sterke tulp met blauw/paarse bloemen. Ze staat bekend om haar zeer lange bloeitijd. Tulp Triumph Blue-Purple is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te kweken. Dat maakt haar een prachtige aanwinst voor uw tuin.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 335-F-97320
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa