Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulpen Ice Cream Mix

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa

Tulpen Ice Cream Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Ice Cream Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Ice Cream Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Ice Cream Mix voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulpen Dubbel Ice Cream mix is een unieke tulp, met grote dubbele, pioenroosachtige bloemen, verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. De bijzondere bloemvorm doet inderdaad denken aan een kommetje met ijs. Het is een bloembol die zeker de moeite waard is om aan uw tuincollectie toe te voegen. Ook fijn om te weten: Dubble Ice Cream tulpen (mix) zijn een laat bloeiende soort en dus ideaal voor een verspreide bloei in uw tuin!
 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 332-K-240702
Levertijd 2D
Bloeimaand april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Tulpen Tulpen
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa