Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Golden Apeldoorn

Nu met 20% korting

€9,99 €7,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht

Tulp Golden Apeldoorn is een Darwin Hybride tulp, bekend vanwege hun lengte, prachtige bloemen en schitterend kleuren. Golden Apeldoorn is een opvallende goudgele variëteit. Mooi massaal aan geplant en een echte blikvanger in de lentetuin. 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Golden Apeldoorn is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Golden Apeldoorn kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Golden Apeldoorn kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Golden Apeldoorn voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 344-J-322340
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Geel  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Tulipa