Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulpen Dancing Queens

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulpen Dancing Queens is een mix van leliebloemige tulpen. De leliebloemige Tulp Purple Dream geeft mooie diepe paarse bloemen en wordt gecombineerd met de romantische roze Tulp Elegant Lady. Het is een zeer decoratieve, romantische en zoete border tulpen mix. Alle tulpen in deze mix hebben lelieachtige bloemen. Zelden gezien in de tuin, blazen de bloemblaadjes terug, waardoor deze tulpen hun unieke vorm geven.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulpen Dancing Queens is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Dancing Queens kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Dancing Queens kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Dancing Queens voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 374-J-322335
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Bloeimaand april   mei   juni  
Kleur Paars   Roze  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tulipa