Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulpen Crispa Mix

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht

Net zoals Papegaai tulpen, hebben Crispa tulpen bijzondere gefranste satijnachtige bloemblaadjes. Onze Tulpen Crispa Mix zijn echte sieraden, met bloemen in verschillende opvallende kleuren, die ook prachtig te verwerken zijn in zelfgemaakte boeketten.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulpen Crispa Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Crispa Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Crispa Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Crispa Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 310-J-303300
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei   juni  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa