Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Jimmy

€5,99
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa
Levertijd 4D

Tulp Jimmy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Jimmy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Jimmy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Jimmy voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Triumph tulp Jimmy is een elegante en opvallende verschijning in de tuin. Schitterende oranje bloemen vanaf april. Deze prachtige bloembollen zijn zeer geschikt om in grote aantallen te planten.

Triumph tulpen zijn zeer sterke, klassieke tulpen met prachtige grote kelkvormige bloemen . Deze prachtige bloembollen zijn zeer geschikt om in grote aantallen te planten in de tuin en ook mooi voor potten op het terras. Levert mooie snijbloemen.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 292-J-784336
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa
Levertijd 4D
Bloeimaand april  
Kleur Gemengd   Oranje  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt Snijbloemen  
Standplaats half schaduw   volle zon