Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Helmar

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa

Tulp Helmar is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Helmar kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Helmar kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Helmar voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulp Helmar is een prachtige Triumph "Rembrandt" tulp. Triumph tulpen zijn zeer populair omdat het zeer sterke en gezonde bollen zijn. Tulp Helmar heeft gele pettals met een rode vlam. Voor het beste effect plant u de bollen in een groep van minstens 10-15 tulpen of combineert u ze met andere bloemen. Tulp Helmar combineert prachtig met donkere tinten, bijvoorbeeld Tulp Queen of Night.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 316-J-301760
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Geel   Rood  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa